R

DM I BEAT 1968

 
 
LF-MESTERSKABET I BEAT 1968
3. nov. Kl. 15-20. Hotel Baltic, Nyk F. Arr: Beat Dancing Show
Solister: The Pretenders og The Servants og The Tormentors
 
1. Molly and her Four Poisoned Roses (Nykøbing)
2. Accidents (Nakskov)
3. Our Sound (Nakskov)
4. Fiddlers (Toreby)
The Up and Down Set - Contact High (Holeby) - Blues Impression - Dix Sept (Horslunde)
 
 
I marts afholdtes LF-mesterskabet i pop, men hvem kunne tage sig af, at der nu skulle kåres nye LF-mestre? Beatmesterskaberne, som hidtil var afholdt i Nakskov, var nu flyttet til Nykøbing, solistorkestre var blevet inddraget og som noget nyt kunne grupperne selv bestemme, hvilke numre de ville fremføre. Dog med et maximumophold på scenen i 18 minutter.
NyDag 4.11.68: "Dommerne i konkurrencen om LF-mesterskabet i beatmusik 1968 blev populære, da de i går udpegede "Molly and the Four Poisoned Roses" som vindere af mesterskab og guldmedaljer. Sølv- og bronzemedeljer gik til to Nakskov-orkestre "Accidents" og "Our Sound". Den vindende gruppe gjorde en festlig entre med viftende dannebrogsflag og nyoptrukne sukkerroer, som gruppens to kvindelige medlemmer under koncerten sad og parterede til stor undren for alle udenforstående. Orkesteret var uden tvivl det dygtigste. Det leverede god bluespræget avanceret beatmusik på en utraditionel måde. Egne numre med et improviseret præg fik en tætpakket sal på 600 unge til at leve med i det, der skete på scenen. Orkesteret havde virkelig tag i publikum og man havde ikke indtryk af et landsdelsorkester, men af et professionelt avanceret orkester"
 

SJÆLLANDSMESTERSKABET I BEAT 1968

27.okt. kl.15. Vordingborghallen. Konferencier: Carl Christensen

Solister: The Pretenders (Danmarksmestre 1968) - The Servants - The Skyriders

Dommer- og publikumsafstemning

 

I finalen:

Old Heart Seven - Silence Please - High Reaction - Lovely sase death - Hash (Høng) - The Stokers - Stanley and the Livingstones (Alsted) - The Fighters (Slagelse)- Stuff - The Snakes - Alperoserne (Stege) - Kingbees (Slagelse) - The Syrinx - The Leaders - Purple Flowers - Moonlights - Third Dimension (Næstved) - Society Revolution - D-Set (Køge) blev nr. 6

 

19 deltagere

 

 

 

 

Claus Hellgren Larsen  | Hellgren2@gmail.com